Neem contact met ons op

APK Keuring Tilburg

 APK keuring

Bij JAMES Auto Service Tilburg kunt u terecht voor een APK (Algemene Periodieke Keuring) wij voeren de verplichte APK keuring graag voor u uit. Wij zijn merk onafhankelijk, u kunt dus bij ons terecht met elke auto of bedrijfsauto. Een losse APK keuring kost bij ons € 39,- inclusief viergasmeting of roetmeting en afmeldkosten. Geen extra kosten achteraf dus. Hiermee zijn wij niet de goedkoopste, maar u krijgt hiervoor wel een eerlijke keuring.

In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK gratis. Wij repareren nooit zonder uw toestemming, u krijgt altijd een prijsopgave als er reparaties noodzakelijk zijn voor de APK of als er advies reparaties zijn. Klik hier voor het maken van een online afspraak of bel (013) 590 2431.

Maak nu online een afspraak!

GRATIS LEENAUTO

Wij begrijpen als geen ander dat u uw auto slecht kunt missen, daarom stellen wij gratis een leenfiets of leenauto (nieuwe Opel Karl’s) ter beschikking wanneer uw auto in onze werkplaats staat.

JAMES Auto Service Tilburg: gewoon een vertrouwd adres!

rdw_erkend_bedrijf

Kijk hier voor onze klant beoordeling.

Weten wanneer uw auto gekeurd moet worden? Controleer hier uw APK vervaldatum.

Benzine

Als uw auto op benzine rijdt en nog niet eerder is gekeurd, moet de eerste keuring plaatsvinden vier jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze keuring moet uw auto twee keer om de twee jaar APKgekeurd worden. Daarna ieder jaar. Als uw auto al eerder APK-gekeurd is, geldt in principe de datum op het keuringsrapport. Dit is de vervaldatum voor de APK. Met andere woorden: uw auto moet voor deze datum zijn goedgekeurd.

Diesel of LPG

Als uw auto op diesel of LPG rijdt, moet de eerste keuring plaatsvinden drie jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze keuring moet uw auto jaarlijks APK-gekeurd worden.


× Kan ik u helpen?