AUTO ONDERHOUD TILBURG

JAMES Auto Service Tilburg is een merk onafhankelijk autobedrijf in Tilburg. U kunt bij ons dus terecht met elke auto of bedrijfsauto. Wij hebben hiervoor dan ook alle benodigde gereedschappen en testapparatuur in huis. U kunt in onze werkplaats terecht voor onderhoud, APK keuring, Auto onderhoud, banden Aircoservice en reparatie’s. Naast particulieren wij werken wij ook voor nagenoeg alle leasemaatschappijen bijvoorbeeld: Arval, Atlhlon Car Lease, LeasePlan, en nog veel meer. Onze tarieven liggen velen malen lager dan bij de merkdealer wij zijn daarmee een erg goed alternatief voor de dealer.

Bel voor een afspraak (013) 590 2431 of klik hier om direct online een afspraak te maken.

GRATIS leenauto
Wij begrijpen als geen ander dat u uw auto slecht kunt missen, daarom kunt u bij uw afspraak een gratis een leenfiets of leenauto reserveren wanneer uw auto in onze werkplaats staat.

Prijsopgave
Wij vinden het erg belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan daarom ontvangt u bij ons altijd vooraf een prijsopgave. Zodat u weet waar u aan toe bent wanneer u uw auto weer komt ophalen. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze werkplaats!