Neem contact met ons op

Bakwagen met laadlift huren doet u makkelijk in Tilburg

Eenvoudig en goedkoop een bakwagen met laadlift huren in Tilburg

Gaat u verhuizen of heeft u veel spullen vervoeren? Dan kunt u bij Autohopper Tilburg makkelijk en snel een bakwagen met laadlift huren met inhoud van 20 m3. U huurt deze al voorr 109 euro per dag incl. BTW en 100 km vrij. Deze bakwagen kunt u gewoon besturen met uw rijbewijs B.

Afmetingen: 420 x 230 x 210 (L x B x H)

Reserveer hier uw bakwagen

Beschikbare auto’s

Een bakwagen met laadlift, ideaal voor de zakelijke gebruiker

Ook voor de zakelijke markt biedt Autohopper Tilburg oplossingen voor bedrijven die voor een korte of voor langere  periode behoefte hebben aan een grote bestelbus. Denk bijvoorbeeld aan het uitleveren of ophalen van goederen, het opbouwen van een beurs, het uitleveren van meubels waar een meubelbak met laadlift uiterst geschikt voor is, en tal van andere doeleinden. Wij bieden onze vaste klanten speciale zakelijke tarieven. Onder onze klantenkring bevinden zich een aantal makelaars, evenementenbureaus, stand bouwers, projectinrichters en meubelwinkels.

Heeft u regelmatig behoeft aan een grote bestelbus? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Dat kan op telefoonnummer (013) 590 2433.

GEMAK, FLEXIBILITEIT EN SCHERPE TARIEVEN, DAAR DRAAIT HET OM BIJ AUTOHOPPER TILBURG


× Kan ik u helpen?