JAMES Auto Service Tilburg: Het adres voor BMW in de regio Tilburg.

Bij ons is uw BMW pas echt in goede handen. JAMES Auto Service Tilburg biedt al ruim 25 jaar veiligheid en zekerheid voor BMW rijders in de regio Tilburg. Daarmee zijn wij het alternatief voor de dure officiële BMW dealer. Voelt u zich graag koning? Dan bent u onze klant! Ons deskundig en vriendelijk team doet er alles aan om u tevreden te stellen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw BMW. U kunt in onze werkplaats terecht voor BMW onderhoud, reparatie en APK keuring. Ook zijn wij natuurlijk thuis in zomer- en winterbanden, uitlaten en schokdempers maar ook voor het reinigen, vullen of repareren van uw BMW airco zijn wij uw partner. Gaat u binnenkort op vakantie? Laat dan uw BMW nakijken voor een vakantiecontrole.

Ook voor de zakelijke rijder! Wij hebben afspraken met alle gerenommeerde Leasemaatschapijen.

BMW schadeherstel

Heeft u een vervelende schade aan uw BMW? ook dan bent u bij JAMES Auto Service Tilburg aan het juiste adres. Wij werken voor elke verzekeringsmaatschappij en u heeft meestal geen eigen risico en altijd gratis vervangend vervoer.

BMW Occasions Tilburg

In onze showroom vindt u een zeer ruim en gevarieerd aanbod van gebruikte auto’s, van BMW tot eigenlijk alle merken. Altijd voorzien van Nationale Auto Pas en BOVAG garantie. Omdat onze voorraad BOVAG occasions zeer snel wisselt is het raadzaam om regelmatig een kijkje te nemen op onze website. Klik hier om onze voorraad te bekijken.

JAMES Auto Service Tilburg: Het adres voor BMW in de regio Tilburg, Berkel-Enschot, Oirsterwijk, Hilvarenbeek en Goirle.