Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Hyundai i20

1.0 T-GDI Comfort NW MODEL CARPLAY CLIMA WINTER-PACK
  • Apple Carplay/Android Auto
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 69.367 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-982-BJ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Geniet van elke rit in stijl en comfort met deze compacte maar verrassend ruime auto Zijn pittige prestaties dankt deze Hyundai aan zijn compacte en zuinige motor. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. In deze Hyundai profiteert u onder andere ook van: in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en start-stopsysteem.

Het personaliseren van uw cockpitinterface is mogelijk met het digitale dashboard in deze auto. Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Hyundai zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De uitrusting van deze Hyundai is met cruise control, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Het rijden met deze Hyundai wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
audio installatie
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding