WAT VINDEN ONZE KLANTEN

REVIEWS VAN AUTO SERVICE TILBURG

De hieronder weergegeven reviews zijn afkomstig van klantenvertellen.nl Meer lezen of zelf een review schrijven? klik dan hier.

Marjon

04-02-2023

-

Paul

30-01-2023

Voor een klein beurtje waar ik op kon wachten duurde het wel heel lang. Maar toen was het ook goed!

JP

26-01-2023

goed en vriendelijk geholpen

Hannie Van Amelsfoort maton

23-01-2023

Kom er al heel veel jaren in volle tevredenheid en deskundig personeel!!

Rob van Rijswijk

20-01-2023

Top garage voor zowel de aanschaf als het onderhoud van de auto. Vriendelijke mensen die altijd met je mee denken en je goed op de hoogte houden.

Erik

20-01-2023

Correcte communicatie

Binta

10-01-2023

Tevreden met de service

Joop

31-12-2022

Ik was nog geen klant en zocht via internet naar een garage in de buurt die met een accuprobleem kon helpen. Kon meteen terecht en het probleem lijkt ook meteen verholpen.

Paul

28-12-2022

Wij hebben een prachtige Skoda Ovtavia gekocht! Vriendelijk en goed geholpen door Paul! Zeker aanrader keer te gaan kijken!

toon v gastel

27-12-2022

reparatie aan mijn auto niet vlekkeloos verlopen of niet goed gecommuniceerd of door mij niet goed begrepen. Met de aankoop van andere auto goed geholpen en veel vertrouwen gekregen. Goede en aardige man Paul en netjes geleverd . Hopen dat ik nu iets meer geluk heb met deze auto.

Harald

27-12-2022

Het ging deze keer slechts om de montage van mijn winterbanden, maar ook daarbij ontmoette ik de klantvriendelijkheid en service die ik inmiddels gewend ben. Fijne garage, top medewerkers.

Coen

22-12-2022

Goed zoals altijd

Wil

16-12-2022

Vakkundige garage met vriendelijk personeel en duidelijke prijsafspraken.

Simone

02-12-2022

Ik word altijd netjes gebeld voor de reparaties/ vervangingen en onderhoudskosten en er worden duidelijke afspraken gemaakt.

Debby Smolders

24-11-2022

Super snelle service. Duidelijke communicatie, doen wat ze zeggen en geen verrassingen achteraf

Adri Gabriels

21-11-2022

Onderhoudsbeurt en APK laten doen. En al vrij snel een telefoontje met exacte prijsopgave. Ik wilde zelf een onderdeel repareren, daar werd geen probleem van gemaakt. Zoals altijd vriendelijk, correct en prima werk! Tja, betalen moet je dan altijd, maar ik vind dit een goede prijs kwaliteit verhouding

Daan

21-11-2022

Netjes geholpen zoals altijd!

Jaap

09-11-2022

Auto voor APK en ondernhoudngenracht. Er was.meer nodig dan gedacht. Vooraf helder opgave van kosten gekregen en uitleg noodzaak. En indicatie reparatieduur. Gratis leenauto meegekrgen.

Ron

07-11-2022

De kwaliteit van een dealer, maar de klant staat centraal. Er wordt altijd in oplossingen gedacht en voor de kleinere dingen kan je erop wachten. Ondanks dat de werkplaats het druk heeft wordt er altijd ruimte gemaakt voor de kleinere reparaties.

Ronald

04-11-2022

Vriendelijk en alert personeel, redelijke communicatie en duidelijke prijsopgaaf nog voor aanvang uitvoering.

Anne

31-10-2022

Fijn dat reparatie en kosten voor APK telefonisch overlegd wordt en daarna wordt uitgevoerd. Zo stond ik niet voor verasseringen.

Johan

26-10-2022

Ik kom al jaren bij Auto Service Tilburg, je wordt altijd netjes geholpen.

Roel Aarts

20-10-2022

Zoals al jaren gewend bij AST prima service en ook nog betaalbaar. Altijd vriendelijk, denken mee en voelt zeer vertrouwd!

Marck

14-10-2022

Tpms storing goed opgelost.

JP

04-10-2022

Zoals altijd vriendelijk, correct en professioneel.