Neem contact met ons op

Gebruikte auto’s

Gebruikte auto's kopen in Tilburg bij Autoservice TilburgEen auto kopen doet u niet zomaar, dat is een zaak van vertrouwen. Aan ons de taak uw vertrouwen te winnen. Wij zij u graag van dienst als u op zoek bent naar een gebruikte auto. Wij vinden het erg belangrijk om een relatie voor lange termijn op te bouwen met onze klanten. Wij hebben een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod gebruikte auto’s van dealer kwaliteit. Staat de occasion die u zoekt er niet tussen laat een zoekopdracht achter en wij gaan voor u opzoek!

Een wandeling door onze ruime occasionshowroom geeft u een juiste indruk wat de mogelijkheden zijn bij JAMES Auto Service Tilburg. Om ons ruime occasion aanbod te bekijken hoeft u niet perse de deur uit, al onze occasions zijn ook hier online te bekijken. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze gebruikte auto’s of  wilt weten wat uw huidige auto waard is als u deze wilt inruilen neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op (013) 590 2432 een email sturen kan ook.

Kiezen voor een occasion van JAMES Auto Service Tilburg is kiezen voor:

 • Persoonlijke aandacht
  Wij kennen u! Onze grote vaste klantenkring waardeert de persoonlijke aandacht en deskundige adviezen.
 • Eerlijke prijzen
  Wij zijn geen merkdealer en zitten niet in een duur pand op een A-locatie. Mede hierdoor bent u bij ons altijd goedkoper uit, soms wel 20%.
 • Uitgebreide occasionvloot
  Wij bieden betaalbare tweedehands auto’s van alle voorkomende merken.
 • Zekerheid
  Op onze occasions boven de €4500,- 6 maanden BOVAG garantie mogelijk.

Wij zijn hèt adres voor een betrouwbare occasion voor regio:
Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Waalwijk, Oisterwijk, Loon op Zand, Berkel-Enschot, Riel, Dongen


× Kan ik u helpen?