Neem contact met ons op

Service

JAMES Auto Service Tilburg is een merk onafhankelijk autobedrijf, u kunt bij ons dus terecht met elke auto of bedrijfsauto. Wij hebben hiervoor dan ook alle benodigde gereedschappen en testapparatuur in huis. U kunt in onze werkplaats terecht voor onderhoud, APK keuring en reparatie. Naast particulieren wij werken wij ook voor nagenoeg alle leasemaatschapijen bijvoorbeeld: Arval, Atlhlon Car Lease, LeasePlan, Terberg Leasing en nog veel meer. Onze tarieven liggen velen malen lager dan bij de merkdealer wij zijn daarmee een erg goed alternatief voor de dealer.

simonSimon het Jonk is uw aanspreek punt achter de receptie. U kunt bij hem terecht voor het maken van een afspraak voor onderhoud, APK of reparatie. Ook kan hij u hierover uitstekend advies geven.

Bel voor een afspraak (013) 590 2431 klik hier om direct online een afspraak te maken.

 

Werkplaats Tilburg

GRATIS leenauto
Wij begrijpen als geen ander dat u uw auto slecht kunt missen, daarom kunt u bij uw afspraak een gratis een leenfiets of leenauto reserveren wanneer uw auto in onze werkplaats staat.

Prijsopgave
Wij vinden het erg belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan daarom ontvangt u bij ons altijd vooraf een prijsopgave. Zodat u weet waar u aan toe bent wanneer u uw auto weer komt ophalen. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze werkplaats!

 


× Kan ik u helpen?