Neem contact met ons op

Zekerheid

Service en Zekerheid bij Auto Service Tilburg

bovagIedere consument kent wel voorbeelden van teleurgestelde automobilisten. De glimmende bolide die zich enkele weken na aankoop als een wrak ontpopt. Om een kat in de zak te vermijden en problemen achteraf te voorkomen adviseren veel deskundigen een nieuwe auto of occasion bij een bij BOVAG aangesloten autobedrijf te kopen. BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven bieden consumenten zekerheid bij de aankoop van occasions en reparaties.

Meer informatie vindt u op www.bovag.nl

De RDW beheert de databese met tellerstanden. Dit heeft de RDW overgenomen van de Stichting Nationale Auto Pas (NAP). Alle door de RDW erkende bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht tellerstanden te registreren van personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen.

Meer informatie vindt u op www.rdw.nl

De stichting Duurzaam Repareren heeft als missie het zichtbaar maken van autobedrijven die na objectieve weging als “milieuvriendelijk’ kunnen worden geduid. Hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan het milieuvriendelijk repareren en onderhouden, in de meest brede zin,  van motorvoertuigen.

Meer informatie vindt u op www.duurzaamrepareren.nl

Stek-logoAls stichting richt STEK zich op de certificering van monteurs en bedrijven die te maken hebben met onderhoud van koudetechniek. De certificering biedt de zekerheid dat het onderhoud conform vastgestelde richtlijnen plaatsvindt door vakbekwame mensen.

Meer informatie vindt u op www.stek.nl


× Kan ik u helpen?